Η ιστοσελίδα μας bebejou.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ένα βήμα πριν την γέννα..!

Posted by Marilena 19/11/2019 0 Comment(s)

Έχετε περάσει 9 μήνες σκεπτόμενοι αυτήν την στιγμή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι,ήρεμοι και ψύχραιμοι.

Βήμα 1ο – Τακτοποίηστε την βαλίτσα του μαιευτηρίου, πιτζάμες ,ρουχαλάκια του μωρού, βρακάκια μιας χρήσης,σερβιέτες. Η βαλίτσα θα πρέπει να είναι έτοιμη και πάντα δίπλα σας , μην τρέχετε τελευταία στιγμή..

Βήμα 2ο – Τακτοποιήστε τα χαρτιά σας! Σας ζητάνε κάποια έγγραφα κατα την εισαγωγή. Θέλετε σίγουρα ληξειαρχική πράξη γάμου, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ,ταυτότητα (βασικό) και βιβλιάριο ασφάλισης.

Βήμα 3ο – Κάντε την διαδρομή για το μαιευτήριο με το αυτοκίνητο. Ελέγξτε την διαδρομή για να είστε σίγουροι ,για το πόση ώρα χρειάζεστε να φτάσετε. Αν έχετε κάνει την διαδρομή 2 φορές δεν θα υπάρχει άγχος, γιατί θα γνωρίζετε τους χρόνους!

Βήμα 4ο – Η σωστή στιγμή για να πάτε στο μαιευτήριο. Όταν αρχίσουν οι συσπάσεις θα κοντοζυγώνει η ώρα της γέννας. Αρχικά οι συσπάσεις μπορεί να έρχονται ανα 20 λεπτά , εκεί παραμείνετε ψύχραιμοι είναι νωρίς. Μόλις αντιληφθείτε πόνους ανά 5 λεπτά θα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλέσετε το γιατρό και να ξεκινήσετε για το μαιευτήριο.

Βήμα 5ο – Η θετική σκέψη και η καλή διάθεση! Εμπιστευθείτε το γιατρό σας! Προσπαθήστε να είστε χαλαροί και να χαρείτε την στιγμή. Έρχεται το μωράκι σας!!