Η ιστοσελίδα μας bebejou.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-15% Britax Romer - Advansafix IV R Moonlight παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 9-36 kg Isofix

To ADVANSAFIX, ένα από τα πιο πετυχημένα παιδικά καθίσματα της BRITAX ROMER,έρχεται σε νέα , βελτιωμένη στην ασφάλεια και στην άνεση έκδοση!!

To NEO ADVANSAFIX IV κατασκευασμένο στην Γερμανία, με τον νέο σχεδιασμό του και με top χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα καλύψει την ανάγκη για ασφαλής και άνετες μετακινήσεις του παιδιού ,σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, αμέσως μετά το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου , μέχρι και τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του.

                                                      Top Χαρακτηριστικά:

ISOFIX + : Το προηγμένο σύστημα ISOFIX + σας επιτρέπει να προσδέσετε το κάθισμα αυτοκινήτου συγχρόνως στο σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου σας και στο επιπλέον σημείο πρόσδεσης TopTether.

TOP TETHER: Το Top Τether προσθέτει τρίτο σημείο αγκίστρωσης, ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος , ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος. Σε περίπτωση ατυχήματος, η κορυφαία τεχνολογία V-Tether απορροφά τις δυνάμεις κρούσης και σε συνδυασμό με το σύστημα pivot link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση), μειώνει δραματικά κάθε περιστροφή και κίνηση προς τα εμπρός.

SECURE GUARD: Ιδανική τοποθέτηση της ζώνης της κοιλίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία SECURE GUARD όταν χρησιμοποιούνται οι 3 σημείων ζώνες ασφαλείας.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :SecureGuard

Το SecureGuard βοηθά στην προστασία της ευαίσθητης κοιλιακής περιοχής του παιδιού σας, προσθέτοντας επιπλέον ένα 4ο σημείο επαφής στη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων. Διατηρώντας τη ζώνη στη βέλτιστη θέση πάνω από τα πυελικά οστά του παιδιού, το SecureGuard βοηθάει στην μείωση των κοιλιακών δυνάμεων σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης έως και 35%  και ταυτόχρονα επιτρέπει στο παιδί σας την ελευθερία κίνησης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Exceptionally safe – every day

SICT: Ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία - τεχνολογίας (SICT). Τώρα, η μέγιστη πλευρική προστασία που παρέχει είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο από την πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα προς την πόρτα, απελευθερώνοντας χώρο για επιπλέον επιβάτες.

Καινοτόμα ΠλευρικήΠροστασία V-shape Προσκέφαλο Ευκολία στη ανάκληση Quick Remove Ταπετσαρίες. Flip & Grow : Διαθέτει το σύστημα FLIP & GROW : Το κάθισμα προσαρμόζεται πολύ εύκολα ,από την ομάδα 1(9 μηνών έως 4 ετών) στην επόμενη ομάδα 2-3 (από 4 έως 12 ετών) δηλαδή σε κάθισμα χωρίς τις ζώνες 5 σημείων. 

Επιπλέον άνεση - για κάθε οικογένεια

Το Σύστημα ISOFIX της Britax Römer Link

Σε περίπτωση κρούσης, το πατενταρισμένο σύστημα ISOFIX Pivot Link κατευθύνει την δύναμη πρώτα προς τα κάτω (1), στο κάθισμα του οχήματος και έπειτα προς τα εμπρός (2), πιο απαλά - μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού της κεφαλής και του αυχένα για το παιδί σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ADVANSAFIX IV

Το Νέο ADVANSAFIX IV R τοποθετείται στο αυτοκίνητο με τους εξής τρόπους: -Group 1 (9 έως 18 κιλά) με το σύστημα ISOFIX & TOP TETHER -GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) με το σύστημα ISOFIX ή - GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου, έτσι ώστε η ασφάλεια και η άνεση να ακολουθεί το παιδί και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν σύστημα ISOFIX.

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να αξιολογήσετε το προϊόν

Britax Romer - Advansafix IV R Moonlight παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 9-36 kg Isofix

Έχετε απορίες για το αυτό προϊόν?

Καλέστε μας στο 211 0129004 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μην ξεχνάτε!

Η αποστολή της παραγγελίας απο 60 € και άνω γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής

Αξίζει να το αποκτήσεις γιατί...!

-

  • Views: 80
  • Μάρκα: Britax Romer
  • Κωδ. προϊόντος: PER-200028889
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 393,00€
  • 334,00€