Η ιστοσελίδα μας bebejou.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-10% Britax Romer - Παιδικό κάθισμα 0-18Kg Dualfix I-Size Crystal Black

To βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου από την BRITAX-ROMER που μεγαλώνει με το παιδί σας!

Κατάλληλο για παιδιά από 0-18kg δηλαδή από 0 μηνών έως 4 ετών περίπου.

Με τη δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών και δυνατότητα τοποθέτησης με φορά εμπρός ή πίσω.

Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα περιμένατε από την BRITAX-ROMER, όπως ISOFIX και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων.

Το νέο παιδικό κάθισμα DUALFIX i-SIZE από τη BRITAX-ROMER κατασκευασμένο βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας (ECE R129) έρχεται με δυνατότητα περιστροφής 360ο, η οποία απλοποιεί τη τοποθέτηση του παιδιού σας στο κάθισμα αυτοκινήτου και προσφέρει εύκολη αλλαγή της θέσης του με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Αρχικά τοποθετείτε το ευέλικτο κάθισμα στο αυτοκινήτο βάζοντας το παιδί να κοιτάει προς τα πίσω μέχρι να φτάσει το βάρος του στα 9 κιλά και μετέπειτα μπορείτε να το στρέψετε προς τα εμπρός έως ότου το παιδί φτάσει τα 18 κιλά. Η επιλογή μετά τα 9kg είναι δική σας! 

Το βρεφικό κάθισμα DUALFIX i-SIZE περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα περιμένατε από την BRITAX-ROMER, όπως σύστημα ISOFIX και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Το παιδί σας θα είναι απόλυτα ασφαλές ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος του.

Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων η οποία ρυθμίζεται με μία κίνηση, εκτονώνει τις δυνάμεις πρόσκρουσης που επιδρούν στο σώμα και τις διοχετεύει στο κάθισμα. Ακόμα, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ζώνη στο μέγεθος του παιδιού σας, ώστε να το κρατήσει ασφαλές στο κάθισμα σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Η επιλογή τοποθέτησης του DUALFIX i-SIZE προς τα πίσω (0-9 kg) ή προς τα εμπρός (9-18 kg) σας δίνει τη δυνατότητα της ιδανικής θέσης για το παιδί σας αλλά και για εσάς.

Το εσωτερικό μαξιλάρι για το νεογέννητο παρέχει επιπλέον άνεση και στήριξη για το μωρό σας.

Το ρυθμιζόμενο με το ένα χέρι προσκέφαλο μαζί με τη ζώνη ασφαλείας, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος του καθίσματος ανάλογα με το ύψος του παιδιού σας χωρίς να χρειάζεται να επανατοποθετήσετε τη ζώνη ασφαλείας.

Μέγιστη πλευρική προστασία για το παιδί σας κατά μήκος ολόκληρου του καθίσματος, χάρη στα ιδιαίτερα βαθιά και άνετα πλαϊνά πτερύγια που αγκαλιάζουν το παιδί.

Πολλαπλές θέσεις ανάκλισης επιτρέπουν μία άνετη θέση ύπνου, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα χωρίς να ενοχλείτε το παιδί.

Η δυνατότητα περιστροφής 360ο κάνει πολύ εύκολη την τοποθέτηση με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως και την τοποθέτηση του παιδιού από τα πλάγια.

Η επιλογή τοποθέτησης προς τα πίσω από νεογέννητο έως 18 kg σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε το παιδί σας στη θέση αυτή για περισσότερο καιρό.

Το σύστημα ISOFIΧ επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή σύνδεση με τα σημεία ISOFIX (αγκίστρωσης) του αυτοκινήτου σας.

Τα μαξιλαράκια στήθους μειώνουν την κίνηση προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης.

Οι δείκτες τοποθέτησης επιβεβαιώνουν ότι το κάθισμα αυτοκινήτου έχει τοποθετηθεί σωστά.

Η ιδιαίτερα απλή αφαίρεση του πλενόμενου καλύμματος, καταργεί την ανάγκη αφαίρεσης και επανατοποθέτησης της ζώνης και για αυτό το λόγο θα είστε πάντα σίγουροι ότι η θέση της ζώνης θα είναι πάντα στο σωστό σημείο.

Μαξιλαράκι κοιλιάς για την άνεση του παιδιού σας.

Τα μαλακά καλύμματα παρέχουν άνεση στο παιδί σας.

Εκμεταλλευτείτε της ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ώστε όταν τοποθετείτε το μικρό στο παιδικό κάθισμα να μην σας εμποδίζουν.

Προϊόν Γερμανίας

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να αξιολογήσετε το προϊόν

Britax Romer - Παιδικό κάθισμα 0-18Kg Dualfix I-Size Crystal Black

Έχετε απορίες για το αυτό προϊόν?

Καλέστε μας στο 211 0129004 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μην ξεχνάτε!

Η αποστολή της παραγγελίας απο 60 € και άνω γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής

Αξίζει να το αποκτήσεις γιατί...!

-

  • Views: 36
  • Μάρκα: Britax Romer
  • Κωδ. προϊόντος: R2000030774
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 633,00€
  • 569,70€
  • 1 or more 569,70€