Η ιστοσελίδα μας bebejou.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-15% Icoo Grow With Me 3 Σε 1 Μετατρέπεται Σε Λίκνο, Ρηλάξ, Καρέκλα Φαγητού Mπεζ

Icoo Grow With Me 3 Σε 1 Μετατρέπεται Σε Λίκνο, Ρηλάξ, Καρέκλα Φαγητού Mπεζ

Το Icoo Grow With Me είναι το πιο πρακτικό προϊόν που μπορείτε να έχετε για το μωρό σας. Συνδυάζει τρία προϊόντα σε ένα, μετατρέπεται από βρεφικό λίκνο, σε ρηλάξ και σε καρεκλά φαγητού.

Ο κύριος άξονας είναι όλο αλουμίνιο, και επάνω του εφαρμόζονται πράγματα που θα σας καλύψουν για 3 διαφορετικές καταστάσεις, το ρηλάξ για χαλάρωση και νανούρισμα, το λίκνο για ύπνο τους πρώτους 9 μήνες και την καρέκλα φαγητού απο τους 6 πρώτους μήνες και μετά. Κάτω στη βάση έχει ροδάκια έτσι μετακινείται εύκολα και άνετα όλο το σύστημα.

Το ρηλάξ του Grow with me διαθέτει δόνηση και μελωδίες, η βάση προδιαθέτει ώστε να μην ακουμπάτε το ρηλάξ στο πάτωμα ή πάνω στο καναπέ, στέκεται το ρηλάξ ψηλά και έρχεστε σε άμεση επαφή με το μωρό σας.

Το λίκνο από την μια όψη διαθέτει αεραγωγούς για την εύκολη διέλευση του αέρα. Η καρέκλα φαγητού διαθέτει δίσκο, το κάθισμα της καρέκλας έχει 3 θέσεις ανάκλισεις και αυξομείωση καθ' ύψος, και ζώνες 5 σημείων για την καλύτερη πρόσδεση του παιδιού.

 

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να αξιολογήσετε το προϊόν

Icoo Grow With Me 3 Σε 1 Μετατρέπεται Σε Λίκνο, Ρηλάξ, Καρέκλα Φαγητού Mπεζ

Έχετε απορίες για το αυτό προϊόν?

Καλέστε μας στο 211 0129004 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Μην ξεχνάτε!

Η αποστολή της παραγγελίας απο 60 € και άνω γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής

Αξίζει να το αποκτήσεις γιατί...!

-

  • Views: 3113
  • Μάρκα: Icoo
  • Κωδ. προϊόντος: J-H.31223-0
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 453,36€
  • 385,34€

Tags: λίκνο, ρηλάξ, καρέκλα φαγητού, λίκνο 3 σε 1, grow with me, icoo grow with me, bebejou grow with me, vrefiko relax metatrepomeno, vrefiko relax, vrefiko likno, βρεφικό ρηλάξ, brefika relax, βρεφικά ρηλάξ, βρεφικό λίκνο, λίκνο μωρού, βρεφική καρεκλά φαγητού