Η ιστοσελίδα μας bebejou.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κάρτα υγείας για το παιδί και τους γονείς


Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας υπηρεσία που αφορά το πολύτιμο αγαθό της υγείας και του παιδιού σας και της δική σας.

Τα bebejou πραγματοποιούν το επόμενο βήμα δημιουργώντας μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για τους γονείς που θέλουν να παρέχουν πάντα το καλύτερο στο μωρό τους. 

Με σεβασμό και αγάπη δημιουργούμε ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον για το νέο μέλος της οικογένειας, φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε και τις ιδανικότερες συνθήκες για την περίθαλψη του παιδιού και των γονέων επιβραβεύοντας την κάθε αγορά βρεφικού δωματίου. 

Σε συνεργασία με την ασφαλιστική Altius Insurance και με την εξειδικευμένο σύμβουλο την κα Πόπη Παπαδοπούλου, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν με κάθε αγορά ενός παιδικού δωματίου μία κάρτα υγείας με πολύτιμες ιατρικές παροχές για τους μέλλοντες και νέους γονείς και τα παιδιά.

Πρόκειται για μία κάρτα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και Checkup η οποία έχει σκοπό να εξασφαλίσει στους κατόχους της την άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας σε επιλεγμένο δίκτυο Ιδιωτικών Κλινικών και Διαγνωστικών Κέντρων.

Μάθετε περισσότερα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της κάρτας υγείας Altius Insurance σε ένα από τα καταστήματα bebejou ή κατεβάστε το έντυπο πληροφόρησης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Τρεις γενιές κοντά σας!


Η διεύθυνση,