βρεφικό λίκνο babyside

Το βρεφικό λίκνο Babyside κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο στα MadeForMums Awards 2017 στην κατηγορία των βρεφικών λίκνων (co-sleeping crib/baby crib category), εντυπωσίασε τους κριτές για το ευρύχωρο μέγεθος του και για την ευκολία της χρήσης του!

Πρώτες εντυπώσεις;

Η πρώτη συνήθως εντύπωση των νέων γονέων είναι το πόσο ευρύχωρο είναι το Babyside! Οι περισσότερες καλαθούνες είναι κατάλληλες μέχρι 4 μηνών, ενώ τα λίκνο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, περίπου μέχρι 6 μηνών. Όμως το λίκνο της Jane λόγω της ευρυχωρίας και της αντοχής του είναι κατάλληλο μέχρι το μωρό σας να φτάσει τους 9 μήνες.

Γιατί να διαλέξω ένα βρεφικό λίκνο που προσαρμόζεται στο κρεβάτι μου;

Αυτού του είδους τα λίκνο είναι τα ιδανικότερα για το πρώτο διάστημα στο σπίτι καθώς και οι γονείς και το μωρό είναι σε συνεχή και πλήρη επαφή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο καθένας κοιμάται στον δικό του χώρο με απόλυτη ασφάλεια!

Μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το βρεφικό λίκνο Babyside;

Το βρεφικό λίκνο της Jane είναι κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι το βάρος του μωρού να φτάσει τα 9 kg περίπου στην ηλικία των 9 μηνών.

Πόσο εύκολο είναι να βλέπεις το μωρό σου όταν είναι στο λίκνο;

Η μία πλευρά του λίκνου είναι αποσπώμενη. Εάν η πλευρά αυτή είναι κατεβασμένη μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας, όπως ακριβώς θα το βλέπατε, εάν ήταν μαζί σας στο κρεβάτι σας. Εάν η αποσπώμενη πλευρά είναι στη θέση ασφαλείας και πάλι έχετε άμεση οπτική επαφή με το παιδί μέσω του διάτρητου πλέγματος.

Είναι εύκολο να μετακινήσω το λίκνο μέσα στο σπίτι αφού συναρμολογηθεί; 

Αφού συναρμολογήσετε το λίκνο θα διαπιστώσετε πόσο ελαφρύ είναι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το μεταφέρετε πολύ εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, αν και με τις ρόδες που διαθέτει δεν θα χρειάζεται καν να το σηκώσετε αφού θα μπορείτε να το σύρετε.

Πώς συνδέεται το λίκνο στο κρεβάτι;

Συνδέεται στο κρεβάτι με τη βοήθεια ιμάντων (συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία) που τυλίγονται γύρω από το πλαίσιο της τραβέρσας του κρεβατιού.

Πόσο εύκολα ανοίγει η πλευρά του λίκνου με το φερμουάρ;

Οι γονείς μπορούν σε λίγα δευτερόλεπτα να χαμηλώσουν την αποσπώμενη πλευρά, για τα μεγαλύτερα αδέρφια του μωρού όμως δεν είναι τόσο εύκολο! Οι κατασκευαστές της Jane έχουν φροντίσει ώστε να «κρύψουν» τις ασφάλειες του φερμουάρ αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τα μεγαλύτερα αδέρφια να το ανοίξουν.

Εκτός από προσαρμοζόμενη στο κρεβάτι κούνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αυτόνομη κούνια;

Αν αποφασίσετε ότι το μωρό δεν χρειάζεται να κοιμάται μαζί σας στο δωμάτιο σας τότε το λίκνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη κούνια αρκεί η αποσπώμενη πλευρά να είναι στη θέση ασφαλείας.

Πόσες θέσεις ύψους έχει to βρεφικό λίκνο babyside; 

Υπάρχουν 6 θέσεις ύψους που σημαίνει ότι προσαρμόζεται σε σχεδόν οποιοδήποτε ύψος στρώματος.

Πείτε μας για την κλίση

Ιδανικό για βρέφη με παλινδρόμηση ή κρυολογήματα, το στρώμα μπορεί να γέρνει για να κρατήσει το κεφάλι ψηλότερα από τα πόδια.

Τι περιλαμβάνει στη συσκευασία;

  • Τον σκελετό και το ύφασμα
  • Τους ιμάντες
  • Το στρώμα
  • Το κατωσέντονο
  • Την παπλωματοθήκη με το μαξιλάρι

Είναι το προϊόν “Value for money”;

Το βρεφικό λίκνο της zane έχει κόστος 236€ και μπορείτε να δείτε εδώ, όμως σίγουρα αξίζει τα λεφτά του αφού περιλαμβάνει τα πάντα, από το στρώμα μέχρι το κατωσέντονο! Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα άλλο.

 

στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη συλλογή από λίκνο & καλαθούνες όπως επίσης υφασμάτινα λίκνο

 

Βρεφικά Είδη Bebejou

θα μας βρείτε επίσης σε

FacebookInstagramYouTube & Pinterest

Σχετικά άρθρα